Подвижен лекарски кабинет

“Българско машиностроене Добрич – БМД” АД предложи на българския пазар уникално нов продукт – “подвижен лекарски кабинет”. Основно място във вътрешното пространство на този кабинет заема мамографски апарат с възможности за обслужване на пациентите в различно положение.  Предназначението на този фургон е да обслужва пациенти в различни региони на България.

Вътрешният интериор, е рационално разделен съгласно действащите предписания и процедури за мамографско сканиране, от момента на влизане, до момента, в който пациентите излизат от мобилния скенер. Той е проектиран съобразно нуждите както на операторите, така и на пациентите.

Фургонът е изработен от монолитна термоизолирана структура, вградена вентилационна и климатична система, а монтираните в задната част сгъваеми стълби създават удобство за пациентите при влизане и излизане от “мобилния кабинет”. Мобилната каросерия има стандартни входни врати монтирани в задната част. Плъзгащата врата във вътрешното пространство осигурява лесен достъп между “съблекалнята” и “диагностичното помещение”.

Стените на фургона са облицовани с материали устойчиви на влага и радиоактивно лъчение. Подът е покрит с неплъзгащо покритие, улесняващо хигиенната поддържка.

Мобилен лекарски кабинет лекарски кабинет

Във вътрешното пространство е отделено съблекално помещение и помещение за проявителна машина. Монтажа на специално фолио във частта на мамографския апарат създава стабилна защита от вредните рентгенови излъчвания.

Мобилният скенер – мамограф осигурява удобно и практично сканиране, както и безопасни условия при пътуване.

Фирма “Българско машиностроене Добрич – БМД” АД създава, фургонни надстройки оборудвани както за лекарски кабинети, така и за стоматологични кабинети, спазвайки всички условия на които те трябва да отговарят.

Все повече фирми осъзнават потребността от подобен вид обслужване на техните пациенти, отчитайки факта че на Българския пазар в лицето на фирма Българско машиностроене Добрич – БМД АД те получават европейски продукт с качество отговарящо на международните стандарти и цена минимум с 30% по-ниска в сравнение с малкото производители на подобни каросерии в Западна Европа.

Подвижен лекарски кабинет

Подвижен лекарски кабинет

Advertisements


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s